Veel gestelde vragen

Om het voor jou zo makkelijk en duidelijk mogelijk te maken hebben we op deze pagina de meest gestelde vragen en bijbehorende antwoorden voor u hier geplaatst:

Veel gestelde vragen over whatsapp hacken:

Is het legaal om gebruik te maken van ons product?
In feite is het niet strafbaar gezien het feit dat er geen wachtwoorden gekraakt worden. Je breekt hierdoor niet in dus kan het niet strafbaar worden bevonden. wapphacken.nl geeft slechts advies hoe jij kunt whatsapp hacken. Het is grijs gebied, je bent zelf verantwoordelijk voor de daden die je verricht

Zijn er meer hackers? Zo ja, werken die?
Er zijn meerdere websites waar je een Whatsapp Hack kunt downloaden, een aantal voorbeelden zijn: hackenwhatsapp.nl en whatsapp-hacken.nl

Wat moet ik doen, zijn jullie te vertrouwen?
Alleen via “Wapphacken.nl” kunnen wij garantie geven dat je daadwerkelijk iets geleverd krijgt!

Werkt het ook in het buitenland (buiten Nederland & België) ?
Momenteel is het alleen beschikbaar voor gebruikers in Nederland en België.

Hoe open ik de hack?
Zorg dat u eerst de betaling voldaan hebt. U kunt WhatsApp hacken door Dashboard v1.9 te openen, hierin kunt u via de web app van WhatsApp hacken en via elk apparaat toegang krijgen.

Hoe neem ik contact met jullie op, als ik een fout vind bijvoorbeeld?
Wij stellen het zeer op prijs als u een probleem heeft ondervonden. Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u contact opnemen met de helpdesk. Deze is te bereiken via het contactformulier in het Dashboard. Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geinformeerd.